Hamdije Kapidžića 10, Dobrinja 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina tel: +387 (0) 33 454 499

slogan18.png

Uredjenje17aKada je riječ o uređenju interijera, već se zna koju će boju popularna društvena mreža Pinterest "vrtjeti" sljedeće godine.

Njezino ime je "Poised Taupe" te je ona zapravo najsličnija sivoj, a nije ni topla ni hladna, ni tamna ni svjetla, već zauzima neku zlatnu sredinu, koja je često najbolji odabir, posebno kada je u pitanju preuređenje doma.

"To je kao da siva i smeđa dobiju dijete", otkrivaju profesionalci svoj stručni opis spomenute boje.

Tako ovaj novi trend još jednom pokazuje žeđ društva za lijepim, neutralnim, istovremeno i toplim i hladnim tonovima, koji će stvoriti jednu ovakvu neodoljivu svestranu boju, koju možete kombinirati na doslovno sve.

A u slučaju da vam ona postane dosadna i prehladna, u trenu je možete podignuti detaljima u veselijim bojama: od tepiha do cvijeća, ako je u pitanju dnevna soba.

Ako ovom bojom pak želite ukrasiti spavaću sobu, kombinirajte ju uz svijetle boje podova i posteljine, kako vaša soba ne bi počela ličiti na mračnu špilju. U kuhinji, ova će se boji idealno stopiti s većinom postojećih boja pa još možete eventualno pripaziti na neke detalje, a odlično idu svijetložuta i ista takva zelena.

Izvor: index.hr

apinterijeri noviteti2

BESPLATNA DOSTAVA, UNOS I UGRADNJA

O NAMA

apfooter

Od svog osnutka 1998 god. pa sve do danas osiguravamo svim našim kupcima koji žele opremiti svoj prostor kvalitetnim i stilskim namještajem, prizvode eksluzivnih marki koje će zadovoljiti visoku kvalitetu i moderan dizajn.

 

... uspješno trajemo i svakodnevno radimo na tome da Vaši prostori ožive!

AP INTERIJERI d.o.o.

Hamdije Kapidžića 10, Dobrinja

71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina

tel: +387 (0) 33 454 499
fax: +387 (0) 33 454 499

e-mail: apinter@bih.net.ba
info@apinterijeri.ba

AP INTERIJERI d.o.o.  - 1998-2018 SVA PRAVA PRIDRŽANA

designer17