Hamdije Kapidžića 10, Dobrinja 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina tel: +387 (0) 33 454 499

slogan18.png

×

Warning

Assign the component VirtueMart to a menu item
No Shop Currency defined! Contact the administrator, if you are one go to https://apinterijeri.ba/administrator/index.php?option=com_virtuemart&view=user&task=editshop

Kao i u socijalnim kontaktima, odnosno upoznavanju druge osobe tako i pri ulasku u nečiji dom prvi dojam je najbitniji. Iako u predsoblju ili hodniku najkraće boravimo te nam nije bitna njegova udobnost, moramo paziti kako ćemo ga urediti zbog praktičnih razloga, ali i zbog toga što nam je to na neki način ogledalo cijelog stana ili kuće.

Predsoblja

U našoj ponudi pronaći ćete brendove Alples, JelaConnubiaStilles, Tomasella, Ditre, ZanetteFORTRADE i Miotto, koji za Vas nude širok program kompletnog namještaja za predsoblja ili pak komadni namještaj kojim će te prezentirati lični dizajnerski pečat u Vašem hodniku.

Klikom na ime svakog od brendova usmjeravamo Vas na službene web stranice gdje možete detaljnije izabrati idealan namještaj za Vaše predsoblje, a za sve druge informacije, upite i narudžbe molimo kontaktirajte nas pitem upita ili nas pozovite.

Rado ćemo Vam pomoći.

O NAMA

apfooter

Od svog osnutka 1998 god. pa sve do danas osiguravamo svim našim kupcima koji žele opremiti svoj prostor kvalitetnim i stilskim namještajem, proizvode eksluzivnih marki koje će zadovoljiti visoku kvalitetu i moderan dizajn.

 

... uspješno trajemo i svakodnevno radimo na tome da Vaši prostori ožive!

AP INTERIJERI d.o.o.

Hamdije Kapidžića 10, Dobrinja

71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina

tel: +387 (0) 33 454 499
fax: +387 (0) 33 454 499

e-mail: apinter@bih.net.ba
info@apinterijeri.ba

AP INTERIJERI d.o.o.  - 1998.-2019. SVA PRAVA PRIDRŽANA

designer17