Hamdije Kapidžića 10, Dobrinja 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina tel: +387 (0) 33 454 499

slogan18.png

kuhinjetekst

Za sve Vas koji uživate u pripremi ukusnih jela, druženjima sa porodicom i prijateljima kao i odličnoj atmosferi koja se stvara dok objedujemo, neophodno je da posjedujete kuhinju iz snova kao izvor inspiracije i dodatne motivacije prilikom kuhanja.

Bilo da želite malenu i prisupačnu ili pak prostranu i funkcionalnu, kuhinje iz ponude brendova Veneta CucineAlples i Jela zadovoljiti će sve Vaše kriterije.

kuhinjetekst2

Da biste pogledali asortiman kuhinja koje Vam nudimo, molimo da kliknete na linkove ispod koji vode na službene stranice brendova kuhinja čiji smo ekskluzivni zastupnici na području Bosne i Hercegovine.

logo veneta cucine 2016

Veneta Cucine is a family business with a 40-year long history. 

The founder is a prime example of a designer with entrepreneurial flair and to this day he is the charismatic head of the business. Through the years, the business transformed itself from a local enterprise to one of international standards and its business model has evolved from an entrepreneurial to a managerial one: the founder's children, as well as a team of managers, now work alongside him, each with their own specific roles and portfolios. The Veneta Cucine group is the largest manufacturer of kitchens in Italy.

Mission: "to produce kitchens by making a craftsman's expertise available to new trends and to render design an accessible value." 

Kuhinja4

alpleslogo Poduzeće Alples osnovano je godine 1955. i danas je vodeći proizvođač namještaja u Sloveniji.

S timom od 190 zaposlenika zalažemo se za visoku kvalitetu, uspješnost i brigu za naše kupce. Kroz bogatu tradiciju stekli smo iskustvo i znanje s kojim smo u toku kako s tehnologijom, tako i s razvojnim i dizajnerskim trendovima.

Naš slogan glasi "Kada stan postane dom.." jer je Alplesova misija pomagati kupcima u stvaranju doma.

kuhinja6

jela jagodina logoJela Jagodina d.o.o. je proizvođač pločastog namještaja koji zadovoljava raznovrsne funkcije kuhinja, predsoblja, spavaćih, dnevnih i dječjih soba. Kompletan proizvodni program namještaja Jela sada je dostupan i u našem salonu po promo akciji uz 20% uštede.

kuhinje highline

Ukoliko imate dodatnih upita, molimo da nas kontakirate.

 

O NAMA

apfooter

Od svog osnutka 1998 god. pa sve do danas osiguravamo svim našim kupcima koji žele opremiti svoj prostor kvalitetnim i stilskim namještajem, proizvode eksluzivnih marki koje će zadovoljiti visoku kvalitetu i moderan dizajn.

 

... uspješno trajemo i svakodnevno radimo na tome da Vaši prostori ožive!

AP INTERIJERI d.o.o.

Hamdije Kapidžića 10, Dobrinja

71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina

tel: +387 (0) 33 454 499
fax: +387 (0) 33 454 499

e-mail: apinter@bih.net.ba
info@apinterijeri.ba

AP INTERIJERI d.o.o.  - 1998.-2019. SVA PRAVA PRIDRŽANA

designer17