Hamdije Kapidžića 10, Dobrinja 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina tel: +387 (0) 33 454 499

slogan18.png

KuhinjeIdejeKuhinje postaju točke fokusa i okupljanja u svim domovima te više nisu samo mjesto u kojem se pripremaju i konzumiraju obroci. Pri preuređenju kuhinje imajte na umu da kroz kuhinju možete izraziti svoj stil, ukus, status, osobnost i interese.

Ove su godine IN bijele kuhinje koje simboliziraju čistoću i savršenost te pozitivno djeluju na sve ukućane. One su pogodne za male kuhinje jer bijela boja daje svjetlost, a prostori s puno svjetlosti vizualno su veći.

Bijela kuhinja je odlična za nadogradnju,stoga je upotpunite toplim prirodnim materijalima. Unesite inovativnost kroz drvene materijale. Umjesto tradicionalnih materijala, za šank ili stol iskoristite neobrađeni drveni trupac.

Ako već prilikom kuhanja kombiniramo različite namirnice, zašto to isto ne bi napravili s materijalima i teksturama?

Kombinacija navedenih materijala u kuhinji je kao odgovor na prirodu kojoj svi težimo. Ako volimo provoditi vrijeme u prirodi, zašto ona ne bi bila dio kuhinje? Ako nemate mogućnost uzgoja začinskog bilja u dvorištu predlažemo Vam da to napravite u kuhinji.

O NAMA

apfooter

Od svog osnutka 1998 god. pa sve do danas osiguravamo svim našim kupcima koji žele opremiti svoj prostor kvalitetnim i stilskim namještajem, proizvode eksluzivnih marki koje će zadovoljiti visoku kvalitetu i moderan dizajn.

 

... uspješno trajemo i svakodnevno radimo na tome da Vaši prostori ožive!

AP INTERIJERI d.o.o.

Hamdije Kapidžića 10, Dobrinja

71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina

tel: +387 (0) 33 454 499
fax: +387 (0) 33 454 499

e-mail: apinter@bih.net.ba
info@apinterijeri.ba

AP INTERIJERI d.o.o.  - 1998.-2019. SVA PRAVA PRIDRŽANA

designer17