Hamdije Kapidžića 10, Dobrinja 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina tel: +387 (0) 33 454 499

slogan18.png

clanak01Kaže se da su kuhinje srce svakog doma, a osim za kuhanje, ova prostorija ima puno veću ulogu. Mjesto je to u kojem nerijetko pijemo brzinsku kafu, pišemo domaću zadaću ili pak nešto treće. Uz kupaonice, uređenje kuhinja jedna je od najvećih investicija kada je riječ o opremanju doma.

Ako postoji prostorija u kojoj industrijski stil izgleda osobito dobro, onda je to zasigurno kuhinja. Drvo, metal, cigla i beton dobrodošla su alternativna uobičajenim bijelim kuhinjama visokog sjaja. Ukoliko ste upak ljubitelj bijelih kuhinja, to ne znači da ih ne možete malo "začiniti". Tko kaže da kuhinje moraju biti čvrstih i ravnih linija? Dajte svojoj kuhinji dozu smjelosti i originalnosti pomoću elemenata zakrivljenih linija.

clanak02

Kuhinje takozvanog I oblika najbolje su rješenje za male stanove i prostore. Ovisno o tome koliko prostora imate na raspolaganju, možete je kombinirati uz šank ili pak kuhinjski otok koji će lako preuzeti funkciju blagovaonskog stola. Mislite li da kuhinjski zid mora nužno biti obložen keramičkim pločicama, staklom ili kakvim drugim materijalom, varate se. Zid možete obojati uobičajenom bojom za zidove (poželjno je ipak da bude otporna na vlagu) i potom je dodatno zaštititi lakom. Tako tretiranu površinu možete održavati, čistititi i brisati, baš kao i svaku drugu.

clanak03

U posljednje vrijeme popularne su kuhinje bez visećih elemenata. Odlučite li se za takvu varijantu, važno je da prostor koji ste "oslobodili" iznad radne ploče nekako i "nadoknadite". Odličnim rješenjem pokazat će se kuhinjski otok unutar kojeg će biti i više nego dovoljno mjesta za sve što bi se obično našlo u gornjim elementima. Druga opcija je da zid na bočnoj ili suprotnoj strani iskoristite za skladištenje. Elementi koji se protežu kroz čitav zid vizualno ne zauzimaju puno prostora, a nude puno skladišnog prostora. Za one sklonije eklektici ili pak ekstravagantnijim rješenjima tu su crne kuhinje.

clanak04

Imate li dovoljno prostora, svakako u kuhinji sigurajte mjesta za pokoju stolicu i mali stol. Pokazat će se praktičnim kada ćete nešto hjteti prigristi ili pak popiti kafu.

clanak05

Ako ste ipak skloniji klasici, ništa zato. Jednostavne, svjetle kuhinje neće tako brzo izaći iz mode i dugo izgledaju nove. S obzirom da je to prostorija koju ne opremamo tako često, važno je da stilom odgovara danas, ali i za nekoliko godina. Za razliku od šarenih boja i uzoraka koji vam mogu brzo dosaditi, klasik poput bijele kuhinje zasigurno neće.

IZVOR: indizajn.rtl.hr

O NAMA

apfooter

Od svog osnutka 1998 god. pa sve do danas osiguravamo svim našim kupcima koji žele opremiti svoj prostor kvalitetnim i stilskim namještajem, proizvode eksluzivnih marki koje će zadovoljiti visoku kvalitetu i moderan dizajn.

 

... uspješno trajemo i svakodnevno radimo na tome da Vaši prostori ožive!

AP INTERIJERI d.o.o.

Hamdije Kapidžića 10, Dobrinja

71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina

tel: +387 (0) 33 454 499
fax: +387 (0) 33 454 499

e-mail: apinter@bih.net.ba
info@apinterijeri.ba

AP INTERIJERI d.o.o.  - 1998.-2019. SVA PRAVA PRIDRŽANA

designer17